Coș

0

Magneti Personalizati

Album magnetic

Magnet decupat in forma de inima

ALBUM MAGNETIC

Album magnetic
Album magnetic

Albumul familiei, care cuprinde cele mai dragi amintiri(vacanta cu rudele dragi si prietenii, revelioane, aniversari sau simple instantanee haioase cu copilul, sotia, bunica, animalul preferat), se poate preschimba chiar azi in ALBUM MAGNETIC.

ALBUM MAGNETIC este o garantie ca amintirile dragi vor ramane vii in amintirea voastra si asta pentru ca nu vor mai fi pastrate in casa in locuri deloc accesibile, ci vor fi prezente clipa de clipa, ora de ora in apropierea noastra, devenind astfel vizibile.

Dimesiune: 20 X 22 cm.

Grosime: 1,8 cm.

Forma : Inima gigant

Caracteristici : cuprinde cinci – sapte dintre cele mai dragi fotografii de familie(la alegere). Albumul este magnetic si se poate aseza pe o suprafata metalica oriunde in casa si la birou. Suprafata magnetului este laminata pentru a i se pastra stralucirea. Albumul magnetic este decupat pe contur, forma de inima gigant.

O alta caracteristica importanta a acestui Album magnetic este rezistenta lor si flexibilitatea. Dimensiunea de 22 de cm a Albumului magnetic, permite o vizibilitate foarte buna  a fotografiilor dispuse in colaj.

PRELUCRAREA FOTOGRAFIILOR SE FACE GRATIS!!!

Album magnetic poate fi un cadou perfect pentru cineva drag de zi de nastere sau onomastica. Se poate folosi insa si pentru alte evenimente importante din viata unei persoane sau ca un simplu cadou de apreciere fara a fi o zi cu o insemnatate anume.

Comenzile se livreaza prin intermediul serviciului de curierat rapid.

Plata se face doar in momentul primirii coletului, deci ramburs.

Termenul de executie al Albumului magnetic este de maximum trei – patru zile lucratoare.

Album magnetic
Album magnetic

Produsul nostru este realizat doar din materiale de foarte buna calitate. Este recomandat tuturor categoriilor de persoane, de la cele mai tinere, pana la cele mai in varsta. Bucuria va fi maxima pentru oricine va primi un ALBUM MAGNETIC.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.