Coș

0

Articole Nunta-Botez, Blog, Invitatii puzzle, Magneti Personalizati

DA in 2015

Buchet Mireasa

DA IN 2015

DA in 2015
DA in 2015

DA in 2015 inseamna provocare. Cu alte cuvinte cine isi uneste destinele anul acesta trebuie sa fie cu adevarat un spirit liber care stie cand si cum sa-si impuna propria personalitate.

Locul nuntilor pe plaja sau a celor rustice este luat de cele in care mirii fac totul in stilul lor. De la muzica, personalizarea meniului si decoratiuni tematice, toate acestea sunt elemente care apar la nuntile anului.

DA in 2015
DA in 2015

Traditionalul este dat la o parte! Un DA in 2015 inseamna pentru mirese o rochie superba cu spatele descoperit. Uita de bretele si lasa curbura naturala a spatelui la vedere. Silueta va completa rochia perfecta, iar rochia va completa silueta proaspetei sotii.

Vaporoase si elegante, rochiile de mireasa din 2015 sunt din tul, sifon, dantela si satin.

DA in 2015
DA in 2015
DA in 2015
DA in 2015

Un alt aspect important in 2015 este si atentia pe care o vor acorda mirii moderatiei, spun specialistii. Tot ce va ramane de la nunta va fi refolosit. Spre exemplu, frumoasele decoratii ar putea fi daruite caselor de batrani, la fel ca si mancarea in plus, care ar putea fi oferita nevoiasilor.La fel si florile. Nu vor fi aruncate ci…relocate.

Da in 2015 insemna si WOW FACTOR. Ce presupune acest lucru? Simplu!!! Combinarea intialelor celor doi miri care se pot transforma in logo-uri care sa apara pe invitatii de nunta si cadouri. Monograma se poate incorpora chiar in decor dand un plus evenimentului la capitolul originalitate.

Momentul toastului este si el din nou in voga. Doar ca de data acesta sampania nu se va sorbi din orice pahar cu picior, ci din cupe personalizate cu initialele mirilor. Nasii vor avea si ei cupe personalizate. Da data aceasta cu initialele lor.  De acest rasfat s-ar putea bucura si parintii mirilor, insa doar daca cei doi decid asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.