Coș

0

cadouri copii, cadouri cu stil, diverse

Decoratiuni eco pentru brad

Decoratiuni Personalizate pentru Brad

Decoratiuni eco pentru brad

Decoratiuni eco pentru brad
Decoratiuni eco pentru brad

Personalizeaza Craciunul anul acesta cu ajutorul decoratiunilor eco pentru brad.

Din nici o casa de roman nu poate lipsi de Craciun, un bradut frumos impodobit.Ba mai mult, va fi locul de intalnire preferat al familiei. Se impart cadouri, se ia masa si se canta colinde. Ce poate fi mai frumos? Poate doar un pom personalizat cu decoratiuni eco.

Prietenoase cu mediul inconjurator, decoratiuni eco pentru brad sunt valoroase pentru pomul de Craciun din cel putin doua motive. In primul rand, acestea sunt personalizate cu o fotografie preferata. Poate fi vorba despre o poza de familie, de una cu persoana iubita, de fiu, fiica sau pur si simplu o persoana draga.

La loc de cinste, unde pot fi usor vazute de toata lumea, decoratiunile vor contribui la crearea unui spatiu plin de caldura sufleteasca, unde familia isi pune adanc amprenta.

In al doilea rand, sunt valoroase pentru ca sunt confectionate din carton si deci nu aduc nici un prejudiciu naturii.

Decoratiunile eco pentru brad sunt realizate in totalitate din carton. Acestea sunt decupate pe contur, in diferite forme; stea, inima, cerc. Suprafata ornamentelor este lucioasa.

Dimensiunile ornamentelor sunt relativ diferite:

-forma stea: aprox. 9 cm
-forma rotunda: 9 cm diametru
-forma inima: aprox. 9 cm.

Suta la suta ecologice, decoratiunile noastre pentru bradut nu sunt toxice pentru copii, dar nici pentru adulti.

Decoratiunile se pot personaliza in functie de preferintele fiecarui client in parte. Personalizarea cu fotografia preferata se realizeaza cu o singura poza si fata si verso.

Frumoasele decoratiuni eco vor putea fi atarnate pe ramurelele bradutului cu ajutorul unui snur din satin de culoare alba.

Si pentru ca in luna cadourilor toata lumea trebuie sa primeasca ceva in dar, echipa noastra a pregatit cate o surpriza pentru toata lumea. PRELUCRAREA FOTOGRAFIILOR PENTRU DECORATIUNI SE REALIZEAZA GRATIS.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.