Coș

0

Articole Nunta-Botez, cadouri copii, cadouri cu stil, Invitatii puzzle

Invitatie puzzle in cub

Cutiute pentru Puzzle personalizate

INVITATIE PUZZLE IN CUB

Invitatie puzzle in cub
Invitatie puzzle in cub

Invitatie puzzle in cub – invitatia care tine loc pentru o suta de cuvinte.

De multe ori, un lucru bine facut tine loc pentru o suta de cuvinte. Teoria este sustinuta si de specialisti, care sustin ca omul comunica prin intermediul cuvintelor doar in proportie de 7%, restul realizandu-se prin alte metode.

Ganditi-va ca aveti un eveniment important in familie, unde trebuie sa va chemati toate rudele, colegii de munca si prietenii. Este destul de obositor si neplacut sa explicati fiecaruia in parte la ce eveniment important din viata dumneavoastra urmeaza sa ia parte si cat de mult va doriti sa fie prezenti in ziua cea mare…

Scutiti-va de momente stanjenitoare si obositoare si folositi-va de o idee geniala: Invitatie Puzzle in cub.

Invitatie puzzle cub va fi mesagerul dumneavoastra. Va vorbi de la sine despre un eveniment inedit, personalizat suta la suta si, bineinteles, distractiv.

Invitatie puzzle in cub
Invitatie puzzle in cub

Invitatie puzzle in cub va da practic tonul petrecerii pentru care au fost comandate. Fie ca este vorba despre petrecere de nunta, botez sau diferite aniversari, calitatea desavarsita a produsului dar si originalitatea lui va oferi invitatului indicii esentiale despre eveniment. Si anume ca va fi unul cu totul si cu totul deosebit.

Ambalajul invitatiei este neobisnuit. Este vorba despre un cub realizat din carton foto, personalizat cu cinci fotografii la alegerea clientului.

Invitatia este tip puzzle si este alcatuita din 12 piese, realizate din carton gros si rezistent. Invitatia poate fi personalizata si ea la sugestia clientului cu fotografie, grafica si nume.

Invitatie puzzle in cub este ideala pentru o serie intreaga de evenimente. De la petreceri de nunta si botez, la zile de nastre, onomastici, majorate sau orice alt eveniment care are nevoie de o astfel de invitatie.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.