Coș

0

Articole Nunta-Botez, Magneti Personalizati

Magnet vintage in pillow

Magneti Vintage si Cutiute Pillow Marturii Botez

Magnet vintage in pillow

Magnet vintage in pillow
Magnet vintage in pillow

Magnet vintage in pillow, marturia de botez perfecta pentru invitatii vostrii de la prima petrecere a copilului tau.

Probabil te gandesti, de ceva timp, ce cadou sa oferi tuturor celor care vor participa la petrecerea de botez, fara sa dea peste cap bugetul alocat evenimentului, dar care sa fie apreciat de toata lumea.

O marturie de botez ar trebui sa aiba un efect puternic asupra celor care il primeste. El trebuie sa transmita simtamintele parintilor celui mic, lasand de inteles ca cei doi pretuiesc pe fiecare in parte dintre cei prezenti la eveniment.

O astfel de marturie de botez este si Magnet vintage in pillow, un cadou suta la suta personalizata.

Marturia de botez este o fotografie cu bebelusului(sau bebelusii acolo unde este cazul), stilizata astfel incat sa para un fragment dintr-o poveste.

Decupata pe contur, forma vintage, marturia magnetica prezinta bebelusul botezat intr-o lume fantastica, cea a strumfilor. Toti par sa se distreze de minune, lipsiti de orice griji.Magnetul mai este personalizat si cu nume si data nasterii/botezului.

Este o mare arta sa oferi cuiva un cadou. Aceasta se duce la desavarsire atunci cand acelasi cadou este oferit in masa. Iata de ce este important sa capete valoare de la prima privire, iar ambalajul sa fie unul deosebit. Noi am ales sa folosim ambalaje personalizate. mai exact cele de tip pilllow, personalizate cu nume, data si grafica.

Ambalajele pillow dau pe loc un plus de valoare marturiei. Confectionate din carton foto glossy, ambalajele sunt delicate si vorbesc de la sine despre un continut deosebit, de valoare.

Fine la atingere, cutiutele par sa ascunda in interior o mica comoara. Si asa si este, daca ne gandim ca cea mai de pret comoara a unei familii sunt urmasii ei…

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.