Coș

0

Articole Nunta-Botez

Minioni pe plicuri si baloane

MINIONI PE PLICURI SI BALOANE

Minioni pe plicuri si baloane. Iata cum ii puteti surprinde pe toti invitatii vostrii de la petrecere: cu cateva articole de botez personalizate cu cele mai simpatice personaje ale momentului- MINIONII.

Scunzi, mai inalti sau mai rotofei, cu doi ochi mari si expresivi sau cu unul singur, Minionii sunt pregatiti sa aduca zambetul pe buze oricui iubeste distractia. Au doar trei degete la o mana, cinci posibile tunsori si vorbesc o limba stiuta doar de ei, insa extrem de amuzanta. Minionii au cucerit lumea prin aspect dar si nazdravaniile pe care le fac.

Bob, Stuart și Kevin sunt Minionii principali, care pot da un aer copilaresc si amuzant articolelor de botez pe care le puteti comanda de la noi.

Minioni pe plicuri si baloane
Minioni pe plicuri si baloane

Primul articol din pachetul Minioni pe plicuri si baloane, sunt plicurile pentru dar. Acestea sunt realizate din carton foto 260 gr/cm2. Acestea pot fi folosite si ca place card.

Pretul unui plic este 2.3 lei.

Pe una din fete este printat un scurt mesaj text de bun venit si cei trei minioni principali, iar in partea de jos apare un sir intreg de creaturi galbene. Plicul contine doua culori- albastru si galben, sirul de minioni fiind pozitionat pe portiunea albastra.

Pe verso va fi printat numele copilului, mesaj text si un grup de monstruleti galbeni (o parte din multimea de minioni)

Baloanele, sunt de culoarea galbena. Aceeasi minioni sugubeti, vor face deliciul personalizarii baloanelor din latex.

Minioni pe plicuri si baloane este alegerea perfecta pentru parintii amuzanti, care stiu sa se distreze la fel de bine ca si un copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.