fbpx

Magazin Personalizari Articole Nunta si Botez

0 arrow-down
  • Niciun produs în coș.
Checkout

Cadouri Personalizate Nunta Botez

zoom
Nunti Accesorii

Nunta Feng Shui

Posted on

NUNTA FENG SHUI

Nunta Feng Shui

                            Nunta Feng Shui

Nuntile traditionale, pierd din ce in ce mai mult teren in fata celor moderne, personalizate. Nunta Fenh Shui este in mare voga in aceasta perioada.

Imaginatia nu cunoaste limite atunci cand vine vorba despre organizarea unei nunti. An de an, mirii isi surprind invitatii cu meniuri si decoruri iesite din tipar, care dau un plus la capitolul calitate si eleganta.

Moda Feng Shui ii inspira pe tot mai multi tineri sa creeze decoruri incarcate de simbol, dar care sa fie si pline de eleganta. Iata cum s-a ajuns la idee ca locul petrecerii sa fie decorat cu …UMBRELE. Da!!! Ati citit corect! Decor cu umbrele.

Nunta Feng Shui

Nunta Feng Shui

In arta Feng Shui umbrela este simbolul norocului, al regalitatii si puterii spirituale. Calota umbrelei simbolizeaza, conform credintelor budiste, intelepciunea, in timp ce panza care ii acopera structura metalica – compasiunea. Tija verticala a umbrelei are si ea o semnificatie puternica. In arta Feng Shui. Aceasta reprezinta axul central pe care se spijina lumea.

Nunta Feng Shui

Nunta Feng Shui

Nunta Feng Shui cu umbrele presupune decorarea spatiului in care se desfasoara petrecerea cu umbrele. Folosite intr-un mod mai putin traditional, umbrelele colorate, din dantela sau cele tipic japonez, pot deveni usor obiecte de decor impresionante si pline de simbol aducator de noroc.

Nunta Feng Shui

Nunta Feng Shui

In budismul tibetan, exista o zeitate foarte puternica. Este vorba despre Zeita Umbrelei albe. Ea ofera protectie impotriva oricarei forme de magie neagra. Puterea ei de protectie este indicata chiar de catre umbrela sa alba.

Nunta Feng Shui

                      Nunta Feng Shui

 

Lucrurile pot merge si mai departe, iar umbrela sa devina un suport perfect pentru o “gradina” de flori suspendata. Va incanta ochiiu si simturile pana si celui mai greu de impresionat invitat de la nunta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.