Coș

0

Articole Nunta-Botez, Blog, cupe personalizate nunta botez, Invitatii puzzle, Magneti Personalizati

Nunta in decor de basm

Aranjamente Florale Nunta

NUNTA IN DECOR DE BASM

Nunta in decor de basm
Nunta in decor de basm

Va doriti o nunta in decor de basm? Atunci poate ca ar trebui sa luati in seama sfaturile specialistilor straini care spun ca puteti obtine un decor de exceptie cu ajutorul peretilor de flori.

Zidul de flori va da personalitate evenimentului si se va potrivi doar acelor cupluri care iubesc frumosul si sunt romantici incurabili.

Peretii de flori vor fi un element de rafinament pur, iar sedintele foto vor fi cu adevarat de exceptie. Fundalul floral va crea un decor aproape ireal de frumos, parca de basm.

Nunta in decor de basm
Nunta in decor de basm

Pentru o nunta in decor de basm cand sunt folositi pereti de flori, este de preferat plante reale. Vor crea instant impresia de lux si rafinament deosebit  prin textura si parfumul autentic. Daca insa bugetul nu este atat de generos incat sa permita o asemenea cheltuiala, se poate recurge la alta varianta: cele artificiale sau din hartie de buna calitate. Alese sau confectionate cu grija, acest tip de flori pot crea usor un decor de basm, la un buget cu mult mai mic.

In functie de preferintele mirelui si a miresei florile create pentru o nunta in decor de basm,  pot fi impodobite cu dantela fina, perle sau cristale.

Nunta in decor de basm
Nunta in decor de basm

Decorul se va transforma pe loc si va conferi personalitate evenimentului.

Specialistii spun ca un astfel de decor va fi exact masura de extravaganta de care au nevoie mirii pentru a nu fi pusi in umbra. Se stie ca o floare pune in evidenta frumusetea si gingasia unei femei si nu o puna in umbra, ba dimpotriva.

Este de la sine inteles ca daca alegeti o astfel de varianta pentru nunta dumneavoastra ridicati stacheta si in ceea ce priveste marturiile de nunta si toate celelalte articole necesare unei petreceri dedicate casatoriei. De aceea va invitam sa alegeti de la noi articolele de nunta care vi se potrivesc cel mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.