Coș

0

Articole Nunta-Botez, Blog, cupe personalizate nunta botez, Invitatii puzzle, Magneti Personalizati

Nunta surprinsa de drona

Organizari Nunti

NUNTA SURPRINSA DE DRONA

Nunta surprinsa de drona
Nunta surprinsa de drona

Nunta surpinsa de drona. Iata ultima gaselnita in materie de evenimente reusite!

Trebuie sa recunoastem ca nuntile trebuie sa tina pasul si cu tehnologia. Nu cu multi ani in urma, mai exact pe timpul bunicilor, mirele si mireasa erau imortalizati in fotografii alb-negru. Mai nimeni nu zambea, ba chiar “stateau la pozat” destul de crispati. Astazi, tinerii care se casatoresc doresc sa fie surprinsi in ipostaze naturale, si nu fortate de imprejurare.

Cine isi doreste sa-si aminteasca de o nunta prin intermediul unor fotografii care nu spun nimic? Cine mai vrea o poza din aceea facuta special ca “sa dea bine in albumul” de nunta ? Acele fotografii regizate de catre specialistul in imagini frumoase, dar nenaturale?

Tehnologia vine in ajutorul tuturor celor care vor amintiri vii, cand oamenii sunt surprinsi in ipostazele cele mai haioase, uneori poate usor stanjenitoare, dar, care contribuie la crearea si pastrarea unei amintiri cu totul speciale.

Dronele isi fac loc din ce in ce mai mult in vietile noastre, iar la capitolul nunti,desigur, nu fac exceptie. Tot mai multi tineri aleg sa foloseasca la nunta lor dronele. Sunt la moda si aduc multe avantaje mirilor. Drona surprinde imagini reale din orice unghi posibil, inclusiv de deasupra, un avantaj incontestabil, mai ales daca este vorba despre o nunta in aer liber.

Nunta surprinsa de drona va inregistra pentru miri reactii sincere, naturale si nu fortate, asa cum se intampla de cele mai multe ori cand se fac fotografii sau cand un cameraman inregistreaza unele momente ale nuntii si cand oamenii, in mod firesc, sunt stanjeniti stiind ca sunt filmati sau fotografiati.

Nunta surprinsa de drona  este ultima moda in materie de nunti de cinci stele. Moda selfie-urilor ramane si ea in topul preferintelor mirilor anul acesta.

Nunta surprinsa de drona
                             Nunta surprinsa de drona

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.