Coș

0

Articole Nunta-Botez

Puzzle mucava

Puzzle Personalizat

PUZZLE MUCAVA

Puzzle mucava
Puzzle mucava

Reusita unui eveniment festiv tine cont aproape in totalitate de o organizare perfecta a petrecerii, pana in cele mai mici detalii. De aceea nu acceptati lucruri de calitate indoielnica atunci cand vine vorba de marturiile de botez sau nunta.

Desi poate sa para un moment neimportant al serii, specialistii in domeniu spun contrariul. Marturiile de la petrecere si fotografiile realizate in acea seara, fie ele si cu telefonul, vor fi singurele lucruri care vor tine vie in memoria invitatilor vostrii momentul pentru care v-ati pregatit, cu mult drag de atata amar de vreme inainte.

Puzzle mucava
Puzzle mucava

Specialistii nostrii va asigura ca alegand Puzzle mucava, ca marturii de botez sau nunta, nu veti da gres in fata rudelor si prietenilor, ba dimpotriva. Micul cadou, realizat cu migala si perfectionism, vor vorbi de la sine de doua lucruri esentiale. In primul rand ati ales un cadou realizat din materiale de calitate si un concept ingenios. Acest lucru va transmite invitatilor ca ati acordat atentie maxima nu dor vedetelor serii, ci in egala masura si invitatilor, care au fost recompensati cu un cadou unic.

Personalizarea de exceptie cu care se realizeaza Puzzle mucava, nu va face altceva decat sa-i faca pe invitati sa se apropie si mai mult de voi. Fotografia pe care o veti alege pentru a personaliza Puzzle mucava ii va face toti prietenii si rudele voastre sa se simta cu voi ca si cu cele mai apropiate persoane din viata lor.

Puzzle mucava
Puzzle mucava

Puzzle mucava este realizat din 12 piese.

Dimensiunea este egala cu o jumatate dintr-o coala de hartie.

Comenzile pentru Puzzle mucava, fie ca sunt comandate pentru petrecerea de botez fie ca pentru cea de nunta, se realizeaza in maximum 3 zile.

Puzzle mucava
Puzzle mucava

Livrarea se face prin intermediul curierului rapid, in pungulite tip ziplock.

Puzzle mucava se realizeaza doar in baza unei comenzi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.